Så er arbejdet begyndt.

Så er arbejdet lige så langsomt begyndt med at få båden gjort i en bedre stand end da vi købte den, men før noget bliver bedre bliver det ringere og lidt mere træls at se på men det er jo gamet.

Vi er gået i gang med at få vasket det meste af algerne af båden og fået renset en god del af det udvendige træ på båden, men der er desvære en del der skal renoveres for træet har simpelthen været overladt til sig selv i mange år og det kan ses så der skal noget udskiftning til hen af vejen.

Vi har også kigge lidt på det indvendige (apteringen) og der er desværre også et større renoveringsarbejde på planen, da båden er utæt alle steder hvor der er skruet noget igennem dækket, ruffen og bådsiden og der er blevet anvendt alm skruer fremfor A4 skruer / bolte så de ruster for et godt ord og har givet de her utætheder over det hele og det har så resulteret i at der efter et godt regnskyld ligger omkring 10-20 liter vand i bunden af båden.

Vi skal have bygget et telt overdække op omkring båden så der ikke kommer vand ind når vi afmonteret alt på dækket og fenderlister så det kam tørrer op og vi kan udbedre de huler der er blevet lavet med ukorrante skruer og bolte.

Indvendigt er vi også i gang med at fjerne det gammle Linoleum som indersiden er blevet beklædt med, det ser ikke særligt pænt ud og er ringe udført.

Alt el i båden er ligeledes ved at blive fjernet da dette som alt andet er ringe udført og hvor der er blevet brugt stive installationskabler og samlemuffer hvilket er no go på en båd da det resulteret i tæring af ledninger og øget risiko for brandfare ombord og det er nok noget af det sidste vi har lyst til at der skulle gå ild i båden, så det er en ommer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.