Gammelbro Camping

Gammelbro Camping er et sandt paradis for alle campingentusiaster! Beliggende på en høj med en flot udsigt ud over havet mod Fyn, byder denne imponerende campingplads på enestående naturskønhed og en bred vifte af faciliteter, der sikrer den perfekte ferieoplevelse.

Med plads til 1000 enheder er Gammelbro Camping en rummelig oase, der rummer alt fra teltpladser til campingvognssteder og hytter. Uanset dit behov vil du finde den perfekte plads til din ferie.

Faciliteterne på Gammelbro Camping er en fryd for alle sanser. De er altid rene og velholdte, og du vil føle dig hjemme med det samme. En kiosk, grillbar og restaurant sørger for, at du aldrig går sulten i seng.

For sjov og underholdning er der et utal af aktiviteter at vælge imellem. Prøv kræfter med minigolf, slap af i den indendørs legeplads, eller konkurrer med vennerne i spilleområdet. Svømmehallen og de udendørs legepladser er et hit blandt både børn og voksne.

Og selvfølgelig, den skønne strand med badebroer, hvor du kan tage en forfriskende dukkert eller blot slappe af under solens varme stråler. Gammelbro Camping ligger også i en naturskøn beliggenhed tæt på Årøsund og Haderslev, hvilket giver dig mulighed for at udforske områdets smukke omgivelser og seværdigheder.

Personalet på Gammelbro Camping er venligt og imødekommende, altid klar til at hjælpe og sikre, at du har den bedst mulige oplevelse.

Og hvis du har brug for privatliv og komfort, tilbyder Gammelbro Camping både familiebade og enkeltmandsbad, så du kan nyde din ferie i dit eget tempo.

Velkommen til Gammelbro Camping, hvor en verden af eventyr og afslapning venter på dig!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.